Kategorie recenzí

Všechny kategorie

Škoda Fabia RS 1.4 Tsi DSG
Vloženo: 11.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 14:09 | Diskuze: 0

Prozatím nejdivočejší Fabia zahodila naftový motor a manuální převodovku. Přijdou jí konečně na chuť i zatvrzelí odpůrci rychlých škodovek? Skvělý motor, vlastní charakter, kvalita, každodenní použitelnost. To, že nová Škoda Fabia RS nebude mít dieseel, ale že dostane benzínový motor, se vědělo už dlouho dopředu.

Škoda Octavia 1,2 TSI
Vloženo: 11.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 14:38 | Diskuze: 0

Vlastně by nás to už vůbec nemělo překvapovat. Když může mít 4,8 m dlouhý Superb pod kapotou titěrný motor 1,4 TSI, proč by 4,5 m dlouhá Octavia nemohla vystačit s o něco menším 1,2 TSI? Těch překvapení ale s motorem 1,2 TSI zažijete zpočátku mnoho a hned na úvod dodáváme, že jsou téměř všechna pozitivní.

Škoda Octavia RS 2.0 TSI - 2009
Vloženo: 11.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 14:38 | Diskuze: 0

Vzhledem k majoritnímu podílu naftových motorů u modelu octavia není žádným překvapením potkat člověka, který benzinovou variantu nikdy neřídil. Svůj podíl na tom má i fakt, že naftové motory jsou často oblíbené ve firemních flotilách, kde se předevšším z ekonomický důvodů s jiným nápisem než je „TDI“ na víku zavazadelníku prakticky nesetkáte.

Škoda Roomster
Vloženo: 12.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 14:38 | Diskuze: 0

Malé MPV Škoda Roomster nabídne cestujícím vzadu opravdu hodně místa v oblasti kolen, na šířku je však užší. Trojice pasažérů na zadních sedadlech moc pohodlí nenajde. Roomster uvedla mladoboleslavská automobilka na trh v roce 2006. V polovině roku se do prodeje dostala i jeho užitková verze Praktik s nákladovým prostorem o objemu 1900 litrů.

Škoda Roomster od 2006
Vloženo: 12.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 14:39 | Diskuze: 0

Roomster uvedla mladoboleslavská automobilka na trh v roce 2006. V polovině roku se do prodeje dostala i jeho užitková verze Praktik s nákladovým prostorem o objemu 1900 litrů. Následně bylo představeno provedení Roomster Scout se vzhledem odvolávajícím se na populární vozy třídy SUV.

Škoda Superb 2001-2008
Vloženo: 12.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 14:39 | Diskuze: 0

Superb znamenal pro Škodu vstup do střední třídy, i když někdy bývá řazen ještě o kategorii výše. Není žádným tajemstvím, že jako konstrukční základ posloužila předchozí generace Volkswagenu Passat. Zlí jazykové pak poukazovali na to, že varianta s pprodlouženým rozvorem, se kterou Superb sdílel platformu, byla původně určena pro Čínu. Zejména zadním pasažérům to ale vadilo pramálo, nehledě k tomu, že výrobci toto řešení přineslo výraznou úsporu nákladů. Již v Ženevě 2001 navnadila Škoda netrpělivé fanoušky konceptem Montreux.

Škoda Superb Combi
Vloženo: 13.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 14:39 | Diskuze: 0

Naftové motory se za posledních 20 let zbavily většiny neduhů, kvůli kterým bylo možno je nenávidět. Moderní čtyřválcové jednotky jsou výkonné, mají dost síly v nízkých i středních otáčkách, běžně zvládají práci i za 4000 min-1 a mají stále významně nižší spotřebu, než srovnatelně výkonné zážehové motory. Snad jen jejich vyšší cena, náročnější údržba a méně libozvučný projev dokáží i dnes přesvědčit o smysluplnosti klasického atmosférického zážehového motoru.

Škoda Yeti 1.8 TSI SE
Vloženo: 13.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 14:39 | Diskuze: 0

Tento kompaktní crossover je celkem povedený a mohl by trochu rozhýbat stojaté vody této třídy. Design se nám skutečně líbil, ale to je hodně otázka vkusu, a krabicoidní karoserie nám přišla atraktivní a přitažlivá. Jedná se o automobil určený jak měěsta, tak na klasické okresky a překvapivě dobře se cítí také na horším povrchu. Přední maska je příjemně mohutná a opticky vůz velmi zvětšuje, líbila se nám hlavně mohutná mlhová světla a maska, která vypadá jako na faceliftované Octavii.

Škoda Yeti 2.0 Tdi 4x4
Vloženo: 13.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 14:39 | Diskuze: 0

O prvním mladoboleslavském SUV Škoda Yeti se toho napsalo tolik, že už tím nikoho překvapit nemůžeme. Ale nám se do ruky dieselová motorizace dostala jen na mezinárodní prezentaci mimo republiku. V našich končinách jsme se zatím svezli jen s modelem Škoda Yeti 1.2 TSI s pohonem předních kol, takže se teď konečně můžeme podívat na to, jak Yeti funguje jako čtyřkolka a s dieselem.

Alfa Romeo 145 1994-2000
Vloženo: 13.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 14:41 | Diskuze: 0

Náhrada za zastaralou Alfu 33 přišla nejprve na podzim 1994 ve třídveřovém, později v roce 1995 také v pětidveřovém provedení. Kratší a sportovnější hatchback 145 lépe zapadal do tehdejší modelové palety karosérií sportovních střihů a přes technickouu příbuznost s rodinně orientovanou pětidveřovou verzí, byl výrazně odlišným vozem. Ani jedna z Alf pro širokou veřejnost nepatřila svým designem ke střednímu proudu. Alfa 145 byla sice klasickým třídveřovým hatchbackem, ale dlouhá rovná střecha v mnohém připomínala dvoudveřová kombi shooting brake. Rozvor 2540 mm, společný oběma variantám karosérie, poskytoval dobrý základ pro výstavbu prostorného interiéru, což se také povedlo.

Alfa Romeo 147 1,6 T.S. 3D
Vloženo: 13.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 14:43 | Diskuze: 0

Alfa Romeo v posledních letech ukazuje, že se chce vymanit z průměrné kvality svých produktů a velmi dravě útočí na pozice obsazené automobilkami Audi a BMW. Tyto automobilky také zdůraz®ĺují sportovní šarm svých automobilů v kombinaci s vysokou kvalitou. Tomu samozřejmě odpovídá také vyšší pořizovací cena. Své tažení proti těmto konkurentům začala Alfa úspěšně modelem 156 (zvolen "") na který později navázal velký sedan 166. Nyní jde do prodeje nejmenší zástupce "nové Alfy", model 147. Mimořádně zdařilý design, výborné jízdní vlastnosti zděděné po modelu 156 a také kvalitní dílenské zpracování katapultovalo stočtyřicetsedmičku k titulu.

Alfa Romeo 147 1,6 T.S. 5D
Vloženo: 13.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 14:43 | Diskuze: 0

Alfa Romeo to s útokem na pozice nejkvalitnějších automobilů konkurence myslí vážně a po úspěšném uvedení základní třídveřové varianty modelu 147 se nyní již prodává i praktičtější pětidveřová verze. Podobně jako u modelu 156 jsou kliky u zadních dveří opticky ukryty tak, aby při letmém pohledu na 147 5D vznikal dojem , že jde o třídveřový "sporťák". Cena za dvoje dveře navíc je přesně 20.000 Kč, což není tak moc a odpovídá to navýšení praktičnosti vozu . V minulém testu třídveřové varianty jsem vám dosti podrobně popsal tento vůz, takže dnes se budu soustředit jen na dvě hlavní změny.

Alfa Romeo 147 1,9 JTD Q2
Vloženo: 13.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 14:43 | Diskuze: 0

Stočtyřicetsedmička se prodává už sedmým rokem a schyluje se ke generační výměně. Asi poslední novinkou v této modelové řadě a ukázkou techniky, kterou převezme nástupce Alfa Romeo 149, bude přední diferenciál TorSen se zvýšenou svorností, který je prodáván ve vznětových verzích s označením Q2. Malá Alfa má i po letech krásné tvary a krásné detaily, kvůli kterým ji budete milovat. Stísněný interiér je plný vybraných plastů, antracitově tmavé čalounění sedadel, dveří a stropu působí exkluzivně a na těch několik málo prohřešků v dílenském zpracování rychle zapomenete, nebo si jich vůbec nevšimnete!

Alfa Romeo 156 1.9 JTD 16V - 2002
Vloženo: 13.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 14:43 | Diskuze: 0

Alfa Romeo 156 se v modelovém roce 2002 objevuje po mírném faceliftu, ale hlavně s novým dieslovým motorem 1,9 JTD 16V MultiJet, který dnes budeme testovat. Vozy značky Alfa Romeo vždy vynikaly svým působivým sportovním designem, ale už méně svojí sppolehlivostí a jízdními vlastnostmi. Musím však konstatovat, že do modelového roku 2002 se u 156-tky nezměnila jen vzhledová stránka, ale zapracovalo se i na technice.

Audi A3
Vloženo: 13.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 14:45 | Diskuze: 0

Audi A3: start-stop systém s automatickou převodovkou Automobilka Audi představuje spojení start-stop systému s automatickou převodovkou. Tato kombinace je určena pro třídveřové Audi A3 i verzi Sportback s motory 1.6 TDI nebo 1.4 TFSI. Audi A3 v třřídveřovém provedení nebo pětidveřové verzi Sportback s motory 1.6 TDI s výkonem 77 kW (105 k) nebo 1.4 TFSI s výkonem 92 kW (125 k) bude poprvé k dispozici se systémem start-stop v kombinaci s dvouspojkovou převodovkou S tronic.

Audi A3 od 2003
Vloženo: 13.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 14:45 | Diskuze: 0

Druhá generace Audi A3 je proti předchůdci komfortnější, nabídne hodnotnější materiály v interiéru i vyspělejší jízdní vlastnosti. Verze s pohonem všech kol ale místo tradičního systému quattro používá mezinápravovou spojku Haldex. První generace Auddi A3 odešla do důchodu v roce 2003, kdy dostala slovo druhá řada. Ta se nejprve představila v provedení třídveřový hatchback. Počátkem následujícího roku rozšířila nabídku nová dvouspojková převodovka DSG. Objevila se také sportovněji střižená varianta S-Line s tvrdším podvozkem.

Audi A4 2000 - 2004
Vloženo: 13.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 14:45 | Diskuze: 0

Popularita značky Audi v českých zemích stojí na několika pilířích. Motory, které mají v obchodním názvu TDI jsou jedním z nich, nadčasový design je pak dalším důvodem vysoké popularity. Řada A4 z počátku aktuálního desetiletí zůstává v srdcích mnohaa řidičů na prvním místě a s pokročilým časem se stává také dostupnější. Audi A4 patří od devadesátých let ke klíčovým modelům automobilky sídlící v Ingolstadtu. Generace, která se začala prodávat ve druhé polovině roku 2000 (označení 8E nebo B6) nejprve jako sedan, posunula model zase o kousek blíže zavedeným rivalům z Mnichova a Stuttgartu.

Audi A6 1997-2005
Vloženo: 13.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 14:45 | Diskuze: 0

Automobily Audi byly dlouho v prémiovém souboji německých značek považovány jen za „třetího vzadu“, za Mercedesy a BMW. Modely A8 a A6, prodávané v devadesátých letech, posunuly čtyři kruhy mnohem výše. V Německu zůstává králem Mercedes-Benz, ale staatistiky českého trhu říkají, že Audi je zde nejoblíbenějším luxusním vozem. Ceny předposlední generace řady A6, interně označované kódem 4B, už klesly hluboko pod úroveň nových Fabií, takže je čas podívat se na to, zda se opravdu vyplatí investovat do několik let starého zástupce prestižního segmentu.

Audi A7
Vloženo: 14.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 14:46 | Diskuze: 0

Tento vůz náš autobazar nabídne až za nějaký čas ale přesto jsme neodolali vám ho představit. První veřejné vystoupení Audi A7 začíná dnes v půl deváte večer. Nejnovější model z Ingolstadtu se provokativně představi v Mnichově, v muzeu moderního umění Pinakothek der Moderne.

Audi RS5 Coupé
Vloženo: 14.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 14:46 | Diskuze: 0

Audi RS5 Coupé s osmiválcem 4,2 V8 FSI (331 kW, 430 Nm) dorazí na český trh v září. Audi RS5 dostane atmosférický motor 4,2 V8 s přímým vstřikováním FSI, který má nejvyšší výkon 331 kW (450 k), a sedmistupňovou dvouspojkovou převodovku S tronic. Pohonná jednotka o objemu 4163 cm3 je konstrukčně spřízněná s desetiválcem Audi a naleznneme ji například v Audi R8, kde má ovšem výkon 309 kW (420 k).

Audi S4 2004
Vloženo: 14.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 14:46 | Diskuze: 0

S4 přichází na trhy ve stejný okamžik jako modely A4 a stejně jako v předchozích letech i ono se na první pohled odlišuje jen v detailech. Největší změnou proti standardnímu modelu je tvar masky chladiče. Sice je třeba si dát práci, aby jste byli schhopni drobné detaily odhalit, ale jsou tam. Lichoběžníková maska je více protažena ke spodnímu okraji spoileru, pod tabulkou pro SPZ je poněkud delší část, naopak je snížen přídavný otvor pod maskou. Dále žebrování masky má méně, ale výraznějších, vodorovných i svislých žeber. Vedle znaku je navíc umístěné drobné logo S4.

Nové modely Audi
Vloženo: 14.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 14:46 | Diskuze: 0

Audi potvrdilo příchod modelů A1, Q5 Hybrid a A7 v roce 2010 Německá automobilka Audi zveřejnila výhled na nejbližší roky. Do tří let chce proinvestovat 7,3 miliardy Euro a do roku 2015 rozšířit počet nabízených modelů z 34 na 42. Audi plánuje v letech 2009 až 2013 investovat do dlouhodobého majetku 7,3 miliardy Euro (část této sumy tedy již byla realizována). Celkem 5,9 miliardy Euro (tedy asi 80 %) těchto investic je určených na vývoj nových modelů a optimalizaci těch stávajících.

BMW 5 (1988 - 1996)
Vloženo: 14.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 14:47 | Diskuze: 0

Starší modely BMW se těší pozornosti především mezi mladšími řidiči. Patří k nim i vozy řady 5 uvedené pod interním označením E34. Nový sedan řady 5 spatřil světlo světa v roce 1988. Automobil s interním označením E34 vyjel s pěti zážehovými šestiváálci. Nejsilnější z nich o objemu 3,6 litru a výkonu 232 kW pohání sportovně pojatý model M5. V roce 1989 byla nabídka pohonných jednotek rozšířena o přeplňovaný vznětový motor 2.4 td/85 kW. Kombi Touring přišlo do prodeje o dva roky později., objevil se i model s pohonem všech kol.

BMW 7 E38 (1994-2001)
Vloženo: 14.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 14:47 | Diskuze: 0

BMW řady 7 je už od roku 1977 největším modelem mnichovské automobilky. Ztělesňuje hlavně luxus, ale sportovními úspěchy ověnčený výrobce se u něj nehodlá vzdát ani typických výborných jízdních vlastností. Třetí generace nesla kód E38. Jeden z posleddních klasických bavoráků byl představou německého výrobce o tom, jak má vypadat sportovně luxusní sedan. Byl přesným protikladem svého největšího konkurenta, stuttgartského mamuta třídy S řady W140. Nová sedmička měla premiéru v červnu 1994.

BMW 740d - 2002
Vloženo: 14.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 14:48 | Diskuze: 0

Když se v roce 2002 objevilo na trhu nové BMW řady 7 kontroverzního automobilového návrháře Chrise Banglea nenávratně to rozdělilo svět na dva tábory. Jeden, který obdivoval nové netradiční tvary vozu a druhý, který smutnil po starém dobrém bavoráckéém designu. A bohužel pro BMW druhý tábor značně převládal. Ale čas ukázal jak moudré bylo konečně změnit starý okoukaný kabát a vypustit do světa něco co by pohnulo se stojatými vodami automobilů ve vyšší střední třídě. BMW řady 7 se začalo líbit více a více lidem a i graf prodeje začal strmě růst.

BMW X1 xDrive23d
Vloženo: 14.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 14:48 | Diskuze: 0

BMW X1 je další přírůstek do rodiny „nových“ bavoráků. Pohon všech kol xDrive se již napevno usadil v nabídce celé značky, jinou než automatickou převodovku k novinářskému BMW dnes nedostanete a dieselové motory logicky patří mezi zákazníky k těm vvyhledávanějším – ne jen pro své papírové hodnoty nižší spotřeby, ale i pro snadno dostupný výkon. BMW X1 jsme si již stručně představili při oficiálním uvedení modelu na trh. Tehdy jsem se svezl s benzínovým šestiválcem v modelu xDrive28i a auto se mi celkem líbilo, zejména pro svůj charakterní projev.

BMW X5, Mercedes ML, Volvo XC90
Vloženo: 14.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 14:48 | Diskuze: 0

Zatímco nová SUV prémiových značek nejsou vůbec levnou záležitostí, jako ojetá si je může dovolit větší množství řidičů. Ale které je to nej?

Citroën C2 VTR a VTS - od 2003
Vloženo: 14.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 14:48 | Diskuze: 0

Třídveřový model C2 uvedla francouzská automobilky Citroën v roce 2003. Současně spatřila světlo světa i sportovně střižená verze VTR. Ostřejší provedení VTS představil výrobce o rok později. V roce 2005 prošla modelová řada C2 drobnou modernizacíí a následující rok byla nabídka rozšířena o akční provedení By Loeb. Jméno veleúspěšného závodníka startujícího MS rallye s továrním Citroënem C4 WRC bylo propůjčeno opticky upraveným vozům vycházejícím z verzí VTR a VTS. Kromě modelu C2 se to týká i většího C4.

Citroën C3 od 2001
Vloženo: 14.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 14:50 | Diskuze: 0

Citroën představil svůj nový malý vůz na podzim 2001. Cé-trojka se nestala přímým nástupcem typu Saxo, ten nahradil až o dva roky později menší typ C2, postavený na zkrácené podlahové plošině. Malý vůz s dvojitým šípem ve znaku dosáhl velkých proodejních úspěchů, vždyť za necelé čtyři roky výroby sjel z pásu miliontý kus. Tvary jeho zaoblené karoserie neuráží estetické cítění ani na sklonku kariéry, není ovšem divu, že C3 se líbí zejména něžnější polovině lidstva.

Citroën C3 Picasso 1.6 HDi
Vloženo: 14.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 14:50 | Diskuze: 0

C3 Picasso si zachovává kompaktní délku hatchbacků segmentu B, která jen nepatrně přesahuje přes hranici čtyř metrů. Interiér tohoto atraktivně navrženého vozu nabízí díky relativně dlouhému rozvoru s krátkými převisy karoserie dostatek prostoru pětiičlenné posádce, která má k dispozici zavazadlový prostor o objemu 385 až 500 litrů v závislosti na poloze zadních podélně posuvných sedadel.

Citroën C4 2.0 HDI Exclusive
Vloženo: 14.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 14:50 | Diskuze: 0

Citroën C4 je v nižší střední třídě velmi populární a i když nedosahuje kvalit Golfu nebo Focusu, velmi úspěšně jim šlape na paty. Předchozí generace přinesla několik zajímavých technologických novinek a i když je v tom současná generace trochu méně novátorská, podle nás se povedla. Citroën C4 předchozí generace nabízel relativně povedený design, slušný vnitřní prostor, moderní motory a jisté jízdní vlastnosti, na což by chtěla nová generace navázat. Po designové stránce se tento model opravdu povedl, vypadá o poznání agresivněji, než generace předchozí a například vedle trochu kontroverzní Astry vypadá opravdu dravě.

Citroën C5 2000 – 2007
Vloženo: 14.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 14:50 | Diskuze: 0

Model C5 představila francouzská automobilka Citroën v roce 2000. Prodej byl zahájen následující rok. K zákazníkům vůz vyjel v provedení sedan a kombi pod označením Break. Celkovou modernizaci automobil absolvoval v roce 2004. Zároveň se dostavilla výrazná změna vzhledu, která Citroënu C5 hodně prospěla. V roce 2007 dostala slovo druhá generace. S první řadou se tedy setkáme už jen na trhu ojetin, kde láká příznivými cenami.

Citroën Evasion 1994 – 2002
Vloženo: 15.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 14:51 | Diskuze: 0

Model Evasion je jen jedním ze čtyř sourozenců. Stejně jako automobily Peugeot 806, Fiat Ulysse a Lancia Zeta je totiž výsledkem společného vývoje koncernů PSA Peugeot Citroën a Fiat. Shodná technika znamená i stejné problémy. Čtyřčata včetně Citroënnu Evasion vyjela na silnici v roce 1994. Nejprve se pod kapotu dostaly pouze zážehové motory, vznětový přišel o rok později.

Citroën Xsara 1997-2004
Vloženo: 15.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 14:51 | Diskuze: 0

S trochou nadsázky lze říci, že svět se od dob Fantomase zásadně změnil. Xantia, která byla v minulé dekádě nositelem technického know-how Citroënu, dnes patří k nejspolehlivějším francouzským ojetinám a je vůbec nejodolnějším Citroënem posledních let. V nižší střední třídě se již dlouho hydropneumatické pérování nenabízí z důvodu vysokých nákladů a za nepříliš úspěšným modelem ZX udělal Citroën tlustou čáru v roce 1997, když na podzim toho roku představil nástupce, model Xsara.

Citroen C4 (od 2004)
Vloženo: 15.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 14:51 | Diskuze: 0

V roce 2004 představil Citroën novinku pojmenovanou C4. Designérsky poutavý automobil přišel ve dvou karosářských variantách – pětidveřový hatchback a kupé. To existuje i ve sportovně pojatém provedení VTS. Tuto verzi pohání motor 2.0 16V o výkonnu 130 kW, který se již dříve představil třeba v Peugeotu 206 RC. V roce 2008 prošel model C4 faceliftem a vybrané motorizace dostaly povedenou šestistupňovou manuální převodovku.

Citroën Xantia
Vloženo: 15.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 14:51 | Diskuze: 0

Po hranatém "experimentu" - hatchbacku BX z osmdesátých let se design nového modelu vrátil k elegantním křivkám, které měla veřejnost spojené s Citroenem z dob předválečných, ale zejména poválečných. Legendami nejen ve domovské Francii se staly moodely DS nebo CX s výrazně futuristickou a aerodynamickou siluetou. Nový automobil, představený na podzim 1992, přijel jako první v řadě s novým slovním označením - Xantia.

Citroën ZX 1.6i (1991 - 1998)
Vloženo: 15.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 14:52 | Diskuze: 0

Kompaktní automobily typu ZX jsou od roku 1991 nosným pilířem výrobního programu značky Citroen. Tato řada, spadající svými vlastnostmi do segmentu vozů nižší střední třídy, byla během své výroby několikrát modernizována. Na konci své produkce obsahoovala třídveřovoý i pětidveřový hatchback se šikmou zádí, dále pak čtyřdveřové kombi (Break). Výrobní program obsahoval širokou škálu zážehových i vznětových motorů s výkony od 50 do 74 kW a několik různě bohatých úrovní výbavy.

Dacia Duster - 2009
Vloženo: 15.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 14:53 | Diskuze: 0

Vzhled však není pro Dacii Duster prioritou, jak ostatně dokazuje její poněkud strožejší interiér, který se nijak zvlášť neliší od známých modelů Logan a Sandero. Duster je totiž svým charakterem užitečný pomocník, kterého si nikdo nebude pořizovaat proto, aby se předváděl na městských bulvárech nebo aby jeho prostřednictvím ukazoval ostatním své společenské postavení. Pro zbytečné ozdoby není v dusteru místo.

Dacia Logan (od 2004)
Vloženo: 15.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:03 | Diskuze: 0

Rumunská Dacia Logan vznikala pod taktovkou Renaultu. Stejně jako předchůdce, model Solenza, využívá francouzskou techniku. Ta je však modernější. Navíc se výrazně zlepšilo dílenské zpracování i použité materiály . Přesto v tomto směru patří Logan stále pod průměr. V provedení sedan se vůz představil v roce 2004. Z počátku se dodával pouze s dvojicí zážehových osmiventilových pohonných jednotek o objemech 1,4 a 1,6 litru. Prostorné kombi pod označením MCV bylo představeno v roce 2006. Jde o verzi, která dokáže přepravit až sedm cestujících.

Fiat Bravo 95 - 01
Vloženo: 15.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:04 | Diskuze: 0

Při uvedení na trh se nabízely čtyři zážehové a jeden atmosférický vznětový motor. To se ale změnilo o rok později, kdy rozšířila nabídku nová benzinová šestnáctiventilová šestnáctistovka a dva turbodiesely. Úlohu základní pohonné jednotky stále plnila čtrnáctistovka. To se však změnilo v roce 1998. V rámci modernizace se totiž pod kapotu dostal zážehový čtyřválec o objemu 1,2 litru a výkonu 59 kW, který se stal novou základní motorizací. Objevil se také první turbodiesel 1.9 JTD/77 kW se vstřikováním systémem common rail.

Fiat Multipla - od 1998
Vloženo: 15.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:05 | Diskuze: 0

Označení Multipla nesl už prapředek dnešních malých vanů, vyráběný v letech 1956-1969 na bázi veleslavné šestistovky. Tohle auto bylo oblíbené zejména mezi taxikáři. Po takřka třech desítkách let od ukončení výroby přišel jeho ideový nástupce, který měl stejně jako původní předloha šest samostatných sedadel ve dvou řadách po třech. Nuova Multipla se poprvé objevila již v roce 1996 jako prototyp. Označení koncept není příliš vhodné, neboť se jednalo o prakticky sériové auto, byť se lišilo designem kol a lakovanými nárazníky.

Fiat Panda od 2003
Vloženo: 15.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:05 | Diskuze: 0

Fiat vždy malé vozy uměl. Na začátku tohoto století se navíc ocitl v těžké ekonomické situaci. Druhá generace Pandy, která svou předchůdkyni nahradila na podzim 2003 po neuvěřitelných třiadvaceti letech, italský koncern dostala z nejhoršího. S názvem nového modelu to ovšem nebylo zprvu jednoduché. Na původních firemních fotografiích z února 2003 byl dokonce uveden Fiat 169, ale turínští se nechtěli vrátit k číselnému označení. Upozorňovali, že do premiéry v Ženevě se jméno ještě změní. Stalo se, na stánku Fiatu se představil nový model Gingo. Jenže, do celé záležitosti se vložil Renault, jméno prý bylo až příliš podobné Twingu. S nástupem podzimu bylo u Fiatu rozhodnuto, vrátíme se k Pandě!

Fiat Sedici 2,0 MultiJet 4x4 - 2008
Vloženo: 15.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:05 | Diskuze: 0

Fiat představil model Sedici již v roce 2006, ale na český trh jej uvedl až v roce 2008. Měli jsme tedy vlastně necelé dva roky na to, abychom si zvykli na sourozence Suzuki SX4. Ten je u českých prodejců japonské značky od jara 2006. Modernizovanné Sedici je, stejně jako dříve, k dispozici ve dvou úrovních výbavy, s pohonem 4x2 nebo 4x4, se zážehovým nebo vznětovým motorem.

Fiat Stilo 1.6 16V - 2002
Vloženo: 15.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:05 | Diskuze: 0

Na začátku roku 2002 se na našem trhu objevuje novinka italské automobilky Fiat pod názvem Stilo, které nahrazuje dvojčata Bravo/Brava. Model Stilo už má shodné jméno jak pro třídveřovou tak pro pětidvéřovou verzi. Automobilka Fiat se rozhodla konečnně smést ze stolu nepříznivé ohlasy na kvalitu jejich produktů a modelem Stilo zahájit přímý boj s nejlepšími konkurenty v nižší střední třídě. Po designové stránce nemá nový model nic společného se svým předchůdcem.

Ford C-MAX od 03
Vloženo: 15.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:06 | Diskuze: 0

Model C-Max uvedla automobilka Ford pod názvem Focus C-Max v roce 2003. Využila tak již zavedeného jména jednoho ze svých úspěšných modelů. Vůz se dostal na trh s dvojicí zážehových a dvojicí vznětový motorů. O dva roky později se počet nabízenýchh pohonných jednotek rozrostl, což se dělo i v roce 2006. Následující rok byl model přejmenován na Ford C-Max. Na podzim 2009 byl představen nástupce – C-Max druhé generace a to i v prodlouženém provedení. K prvním zákazníkům se však dostane až ve druhé polovině roku 2010. Do té doby zůstane v prodeji automobil první řady.

Ford Fiesta 2002-2008
Vloženo: 15.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:06 | Diskuze: 0

Čtvrtá generace Fiesty nahradila na počátku roku 2002 svou předchůdkyni, která po konstrukční stránce pocházela ještě z osmdesátých let. Výrazně hranatým designem nijak neomračovala, technikou ale pochopitelně výrazně pokročila. Může se pochlubit zejména výtečnými jízdními vlastnostmi a vysokou spolehlivostí. iesta byla představena na podzim roku 2001, k prodejcům Modrého oválu, potažmo k prvním zákazníkům, se dostala na začátku roku následujícího.

Ford Focus RS 2010
Vloženo: 16.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:06 | Diskuze: 0

O nejšílenější předokolce současnosti – Ford Focus RS – jsme zde už přednedávnem psali. Nyní má tento model za sebou první testy, v nichž mimo jiné změřil na okruhu Nordschleife změřil síly s kupé Nissan 370Z, reprezentujícím klasickou koncepci s pohhonem zadních kol, a tak se dnes na toto téma rozhovoříme trochu šířeji. Rozepisovat se o Focusu RS dopodrobna nemá moc smyslu, protože už toho o něm bylo všude napsáno spoustu. Ale proč si vlastně nepřipomenout znovu, jak tohle auto jezdí?

Ford Fusion (od 2002)
Vloženo: 16.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:06 | Diskuze: 0

Automobilka Ford uvedla Fusion v roce 2002. Nejprve se nabízel s dvojicí zážehových a jedním přeplňovaným vznětovým motorem. V roce 2005 prošel vůz faceliftem. Ten absolvovala i příbuzná Fiesta. Fusion dostal nová přední i koncová světla, na výběrr tři barevná provedení palubní desky a nové čalounění sedadel. Změny se dotkly také masky a nárazníku. Zároveň se pod kapotu automobilu nastěhoval nový turbodiesel 1.6 TDCi o výkonu 66 kW.

Ford Ka 1996 – 2008
Vloženo: 16.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:06 | Diskuze: 0

V ČR se vůz prodával s airbagem řidiče ve standardu. Za airbag spolujezdce a ABS se muselo připlácet. V roce 2000 byla rozšířena příplatková výbava o boční airbagy. Rok 2003 přinesl sportovně laděný model SportKa a roadster StreetKa (design Pininffarina). Obě verze pohání agregát 1.6/70 kW, zatímco běžná provedení se nabízejí výhradně se třináctistovkou. O dva roky později prošel model drobnou úpravou vzhledu.

Ford Mondeo 2000-2007
Vloženo: 16.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:07 | Diskuze: 0

Pověst velkých Fordů v posledních dvaceti letech nebyla příliš dobrá. Mohly za to nejrůznější problémy Fordů Scorpio a prvního světového Fordu Mondeo z poloviny devadesátých let . Od roku 2000 je ale na trhu snad nejlepší Ford všech dob. Mondeo sicee ani v aktuálním kole svého rivala z konstruktérské kanceláře VW neporazilo, na trhu ojetých vozidel je mu však rovnocenným konkurentem, který v sobě spojuje mnoho vítaných vlastností. Podzimní premiéra nového Mondea se odehrála na pařížském autosalonu již v roce 2000, tedy uprostřed životního cyklu konkurenčního Passatu.

Ford Mondeo 2,0 16V Kombi 1998
Vloženo: 16.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:07 | Diskuze: 0

Jízda s Mondeem kombi je díky velkému rozvoru (2704 mm) velmi komfortní a klidná. Dvoulitrový zážehový čtyřválec s čtyřventilovou technikou je velmi živý a poměrně dobře odhlučněný. Pocitu klidu při jízdě napomáhá dosti těžké zpřevodování. Toto řešenní má v praxi za následek nižší otáčky motoru i při vyšších rychlostech.

Ford Mondeo 2.2 TDCi
Vloženo: 16.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:07 | Diskuze: 0

Největší z rodinných sedanů segmentu D má za sebou facelift. Prospěl mu. Nejde o to, jestli se vám Mondeo líbí nebo nelíbí, Ford má fanoušků dost i bez vás. Ale je příjemné, že jedno z nejoblíbenějších aut ve třídě konečně nepůsobí jako stodola na koolečkách. Dobře, Mondeo vždy vypadalo docela dobře, jen bylo trochu... velké. Nová přední maska s výrazným lichoběžníkovým otvorem ho opticky zmenšila a vzadu odvedla stejně kvalitní práci nová diodová světla. Jejich tvar kopíruje původní myšlenku, ale jsou širší, takže záď vypadá nižší a celkově menší.

Ford Mondeo 2007
Vloženo: 16.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:07 | Diskuze: 0

Mondeo třetí generace se představilo v roce 2007 a to rovnou ve třech variantách – sedan, liftback a kombi. K zákazníkům vůz vyjel se čtveřicí zážehových a čtveřicí přeplňovaných vznětových pohonných jednotek. O rok později rozšířil nabídku nejsillnější turbodiesel 2.2 TDCi disponující výkonem 129 kW. Stejně jako několik dalších vznětových motorů v tomto voze pochází od automobilky Peugeot. V roce 2010 prošlo Mondeo drobným faceliftem. Rok 2011 přinesl obměnu pohonných jednotek. Asi největší změnou je montáž nových přeplňovaných zážehových motorů EcoBoost.

Ford Mondeo od 2007
Vloženo: 16.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:07 | Diskuze: 0

Mondeo třetí generace se představilo v roce 2007 a to rovnou ve třech variantách – sedan, liftback a kombi. K zákazníkům vůz vyjel se čtveřicí zážehových a čtveřicí přeplňovaných vznětových pohonných jednotek. O rok později rozšířil nabídku nejsillnější turbodiesel 2.2 TDCi disponující výkonem 129 kW. Stejně jako několik dalších vznětových motorů v tomto voze pochází od automobilky Peugeot. V roce 2010 prošlo Mondeo drobným faceliftem. Rok 2011 přinesl obměnu pohonných jednotek. Asi největší změnou je montáž nových přeplňovaných zážehových motorů EcoBoost.

Honda Civic 2000-2005
Vloženo: 16.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:08 | Diskuze: 0

Sedmá generace japonského bestselleru se stylizovaným H ve znaku se vyráběla coby třídveřový a pětidveřový hatchback, sedan a kupé. Čekala ji pětiletá kariéra a Evropané se mohli těšit i na ostré provedení Type-R, které bylo v šesté generaci k mání poouze v Japonsku. Sedmá řada Civicu byla představena na podzim roku 2000 v Paříži coby pětidveřový hatchback, sedan a kupé.

Honda Civic 1.8 Sport
Vloženo: 16.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:08 | Diskuze: 0

Historie Hondy Civic sahá až do roku 1972, kdy z výrobních pásů japonské automobilky začaly sjíždět vozy první generace. Civic prožíval během své dosavadní výroby velice úspěšná i krizová období. Napříč generacemi byl koncipován sportovně, ale i useddle. Současná osmá generace navazuje svým sportovním střihem na úspěšná léta modelů se sportovními ambicemi. Díky futuristickým tvarům se pyšní vlastní identitou. Ani naprostý laik si nesplete nový Civic s jiným vozem.

Honda CR-V 1997 - 2002
Vloženo: 16.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:08 | Diskuze: 0

Když se vyslovilo jméno japonské automobilky Honda v polovině devadesátých let, jen málokdo si vybavil něco jiného než sportovní kupé, dostupné hatchbacky s vysokými výkony nebo rychlé motocykly. Jenže boom SUV v zámoří byl v plném rozkvětu, a tak aani Honda nechtěla přijít o svůj díl koláče. Model CR-V (Compact Recreational Vehicle, Comfort Runabout Vehicle) Japonci postavili na bázi Civiku, takže měl být doma více na silnici než v terénu.

Honda Jazz 2002 – 2008
Vloženo: 16.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:08 | Diskuze: 0

Pětidveřový automobil Honda Jazz vstoupil na trh v roce 2002 s dvojicí benzinových motor 1.2 a 1.4. Po dvou letech prošel model faceliftem a bez dalších změn vydržel až do ukončení výroby. K tomu došlo v roce 2008, kdy byl představen stejnojmenný nástupce. První generace Jazzu se trhu výrazně neprosadila. Jde však o nedoceněný vůz, který i jako ojetý má co nabídnout.

Hyundai Accent 2000 – 2006
Vloženo: 16.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:09 | Diskuze: 0

Druhá generace Hyundaie Accent přišla na trh v roce 2000. K motoristům se automobil dostal v provedení sedan a liftback. V nabídce se objevily tři zážehové motory, turbodiesel chyběl. To se však změnilo po faceliftu v roce 2003. Výrobce totiž začaal do Accentu montovat tříválcový turbodiesel 1.5 CRDi. Současně benzinovou šestnáctiventilovou patnáctistovku nahradila šestnáctistovka taktéž se šestnáctiventilovou technikou. Ještě v roce 2003 se přestal do České republiky sedan dovážet. Naši motoristé už mohli kupovat pouze praktičtější liftbacky, o které zde byl už dříve výrazně větší zájem.

Hyundai Getz 1.3i - 2002
Vloženo: 16.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:09 | Diskuze: 0

Korejská automobilka Hyundai zaútočila svým novým modelem pojmenovaným Getz na třídu malých vozů a vnáší do ní opět náznak zajímavého spojení malého vozu s prvky MPV. Má to pozitivní vliv především na vnitřní prostor, zvláště pak na prostor nad hlavaami cestujících. To, že si Hyundai od Getze hodně slibuje, bylo jasné hned na začátku uvedení na trh. Avšak její očekávání se splnila dřív než si vůbec mohla myslet a Getz získal třetí místo v novinářské anketě Auto roku 2003.

Hyundai ix55 3.0 CRDi Style
Vloženo: 16.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:09 | Diskuze: 0

Model ix55 budí pozornost svými vnějšími rozměry, na délku totiž měří 4,84 m, tedy skoro jako BMW X5. Vizuálně byste ho ale klidně zařadili po bok 5,09 m dlouhé Q7, která je v tomto segmentu největší. Celkový design ix55 je podivně korejský, hlavně ččelní partie působí nevýrazně. Zato uvnitř se nám vůz opravdu zamlouval.

Hyundai ix55 3.0 V6 CRDi 4x4
Vloženo: 17.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:09 | Diskuze: 0

Když chcete velké dieselové SUV do milionu, které uveze sedm lidí a má minimálně šestiválec, nemáte na trhu moc z čeho vybírat. Hyundai má ale možná řešení, které se jmenuje ix55 3.0 CRDI. K testu sice dorazila nejluxusnější verze Premium, která pomyyslný milion překročí v ceníku o 9 900 korun, ale tohle auto můžete mít od 899 900 korun. Hodnotit Hyundai ix55 po stránce designu není moc jednoduché, protože rozděluje společnost na dva tábory. Já nechám konečný verdikt "líbí/nelíbí" na vás a budu se snažit odhalit, v čem je tohle velké SUV zajímavé a atraktivní.​

Hyundai Santa Fe (2000 – 2006)
Vloženo: 17.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:09 | Diskuze: 0

Automobilka Hyundai uvedla model Santa Fe v roce 2000. Do prodeje se vůz dostal nejprve s trojicí zážehových motorů, nejslabší z nich byl dvoulitr o výkonu 99 kW, který se však do ČR nedovážel. O rok později se motoristé dočkali rozšíření nabídky o turbodiesel CRDi se vstřikováním common rail. Jeho první verze pracuje s výkonem 83 kW, ale od roku 2002 výrobce nabízel i provedení CRDi-VGT s proměnnou geometrií lopatek turba a výkonem 92 kW. Rok 2005 přinesl drobnou úpravu vzhledu. Následující rok byl automobil nahrazen druhou generací.

Hyundai Sonata 2.4i (2005)
Vloženo: 17.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:09 | Diskuze: 0

Již pátá generace modelu Sonata patřícího do vyšší střední třídy přináší na náš automobilový trh poměrně zajímavou alternativu luxusního vozu za rozumné peníze. Oproti svým předchůdcům se korejským designérům podařilo stvořit vůz vzhledově vyhovujícíí evropským měřítkům a zákazníkům a díky asijské cenové politice se z něj stal velký konkurent německým BMW, Audi a VW. Jak jsem již zmínil teprve na pátý pokus se Hyundaii podařilo najít ten správný decentní avšak líbivý vzhled pro svoji vlajkovou loď.

Hyundai Terracan
Vloženo: 17.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:09 | Diskuze: 0

Hyundai Terracan navázal v roce 2001 na svého předchůdce Hyundai Galloper. Ten zase konstrukcí vycházel z Mitsubishi Pajero. Svými rozměry se Terracan řadí mezi větší SUV, lépe řečeno mezi vozy s koncepcí klasického off roadu. Využívá se však obvyklee víc pro jízdu po silnici než v terénu. Příbuznost s kategorií SUV potvrzuje Terracan zejména v interiéru. Disponuje velkorysým prostorem pro všech 5 členů posádky, sedadla má široká a velmi pohodlná. Palubní deska je kvalitně slícovaná a ani při průjezdu terénem nic nevrže či nedrnčí.

Hyundai Trajet 2000 – 2006
Vloženo: 17.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:10 | Diskuze: 0

Korejské MPV Hyundai Trajet nepatří k nejrozšířenějším. Na trhu ojetin zaujme příznivou cenou a možností přepravy až sedmi cestujících. Odstranění některých závad ale přijde draho. Podzimní frankfurtský autosalon 1999 přinesl celou řadu novinek. Jednnou z nich byl i Hyundai Trajet, který se hned následující rok začal prodávat.

Jaguar S-Type 1998-2008
Vloženo: 17.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:10 | Diskuze: 0

Jaguar, tehdy schovaný pod křídly koncernu Ford, zvolil toto označení záměrně. Stejné totiž nesl už model, který se vyráběl v letech 1963-1968 a novodobý S-Type byl jeho pokračovatelem jak co do velikosti, tak i designu. Moderní variace na klasické ttéma s logem Jaguaru se poprvé představila 20. října 1998 na autosalonu v Birminghamu. Automobil byl postaven na podlahové plošině Ford DEW98, kterou sdílel se zatím poslední generací Fordu Thunderbird a Lincolnem LS. Design vzešel z pera Geoffa Lawsona, byl jeho posledním dílem pro Jaguar a nedá se nazvat jinak než retro.

Jaguar XKR-S
Vloženo: 17.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:11 | Diskuze: 0

Po dlouhých desetiletích tradičních sedanů jako XJ nebo S-Type by bylo snadné zapomenout, že Jaguar kdysi vyráběl opravdová sportovní auta. Koneckonců takový E-Type nebyl ničím menším než Veyronem své doby. Je zvláštní ironie, že velký návrat do formmy prožívá „šelma z Coventry“ až pod křídly indického koncernu Tata, který si v našich končinách spojujeme se supelevným supermini Nano. Komu jako důkaz znovunalezeného sportovního ducha Jaguaru nestačila neortodoxní limuzína XJ ani dramatický koncept C-X75 (který má namířeno do sériové výroby), dostává nyní ke zvážení argument zatím nejpřímočařejší.

Jeep Grand Cherokee 2.5 CRD - 2000
Vloženo: 17.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:11 | Diskuze: 0

Když se řekne Jeep, každý si představí teréňák. Skutečně se toto slovo vžilo tak, že jím široká veřejnost označuje všechny terénní vozy. A jak tedy obhájí Jeep svoji pověst? Už na první pohled je znát, že konstruktéři tohoto modelu vytvořili nejen zccela nový kabát. Po 18 letech se sice zcela nový design blíží k zaoblení japonců, ale přesto si zachovává svou tvář a hned na první pohled je znát, že maska pochází od proslulého Willyse a datuje se do čtyřicátých let.

Kia cee’d (od 2006)
Vloženo: 18.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:12 | Diskuze: 0

Pětidveřový hatchback Kia cee’d byl představen v roce 2006. Jde o technicky shodný automobil s Hyundaiem i30. Liší se pouze designem, ale ne nijak zásadně. Vůz měl v nabídce už od počátku tří výkonné zážehové čtyřválce a dva turbodiesely. Základníí motor o objemu 1,4 litru přitom nabídl výborný výkon 80 kW. V roce 2007 bylo na trh uvedeno kombi pod označením Sporty Wagon. Na podzim dostal slovo třídveřový hatchback. Dostal označení pro_cee’d. V roce 2009 prošel model modernizací.

Kia Picanto (od 2003)
Vloženo: 18.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:12 | Diskuze: 0

Pětidveřový model Picanto představila automobilka Kia v roce 2003. Právě na tomto voze se poprvé promítla snaha výrobce o zvýšení kvality. Auto mělo výstavní premiéru na frankfurtském autosalonu a krátce na to přišlo do prodeje . Od vstupu na trrh se Picanto nabízelo pouze s dvojicí zážehových pohonných jednotek o objemech 1,0 a 1,1 litru. V roce 2006 ale byla nabídka rozšířena o maloobjemový turbodiesel 1.1 CRDi o výkonu 55 kW. Ten se stal nejsilnějším agregátem v tomto minivozu. Rok 2007 se nesl ve znamení faceliftu. Automobil prodělal drobné vzhledové úpravy, nabídka motorů ale zůstala nezměněna.

Kia Sorento
Vloženo: 18.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:12 | Diskuze: 0

Předešlý vůz měl žebřinový rám a v podstatě se dalo říci, že mimo silnice dokázal skoro tolik, co třeba Mistubishi Pajero a podobné vozy. Lidé však už do terénu nechtějí, chtějí jen pocit sucha a jistoty. A tak se vývojem z vozu, který klidně mohly ppoužívat pracovní čety elektrikářů či jiných dělníků pohybujících se cestami necestami, stalo klasické SUV. Tedy auto, které poslouží dobře kdekoli. Městem počínaje, přes dálnici až po kluzké namrzlé, zablácené či sněhem pokryté horské silnice.

Land Rover Freelander (1997 – 2007)
Vloženo: 18.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:13 | Diskuze: 0

Model Freelander představila automobilka Land Rover v roce 1997. Vůz se dostal na trh ve tří i pětidveřovém provedení. Třídveřové bylo vybavováno snímatelnou (pevnou nebo plátěnou – tzv. Hardback a Softback) částí střechy nad druhou řadou sedadel. V roce 2001 se do automobilu začal montovat nový turbodiesel od BMW se systémem common rail pod označením Td4. O dva roky později prošel vůz faceliftem. Od roku 2006 byla nabídka pohonných jednotek omezena pouze na turbodiesel BMW 2.0 Td4. Na podzim následujícího roku byla uvedena druhá generace Freelanderu.

Lexus IS 250 F-Sport
Vloženo: 18.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:13 | Diskuze: 0

Sportovní paket Lexusu se jmenuje F-Sport a mohou jím být vybaveny obě varianty, jak IS 250 (redakční test čtěte zde) tak naftou poháněná IS 220d. Prvně jmenovanou jsme podrobili redakčnímu testu a měli příležitost blíže se seznámit s touto předdevším stylisticky zaměřenou výbavou. Vyboulenou přední kapotu charakteristickou pro osmiválcové IS-F ale nečekejte.

Mazda 3 (2003 - 2008)
Vloženo: 19.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:14 | Diskuze: 0

Pětidveřový hatchback a sedan Mazda 3 japonská automobilka uvedla v roce 2003. Zpočátku vůz dostal tři zážehové šestnáctiventilové motory. Následující rok rozšířil nabídku turbodiesel 1.6 MZ-CD/80 kW vyvinutý koncernem PSA Peugeot Citroën a automobillkou Ford, pod jejíž křídla Mazda patří. V roce 2005 se do vozu začal montovat i slabší přeplňovaný vznětový agregát 1.6 MZ-CD o výkonu 66 kW, který má stejný původ jako o rok dříve uvedená jednotka.

Mazda 6 2.3i (2002)
Vloženo: 19.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:14 | Diskuze: 0

Když se na začátku léta 2002 objevila na trhu nová Mazda 6, nikdo nevěřil tomu, že to vůbec může být dílo japonské automobilky. Na neuvěřitelný design ve stylu automobilkou pojmenovaném Zoom – Zoom se nedalo vynadívat. Ovšem moderní technika skrývajíící se pod krásným kabátem nebyla také k zahození. Nejsilnější u nás prodávaný motor 2.3 litru a lehce upravená verze Sport nás tedy velice lákala k testování. Designově je Mazda 6 klenotem, který bude hodně dlouho hledat přemožitele.

Mazda 626 (1997 - 2002)
Vloženo: 19.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:14 | Diskuze: 0

Mazda 626 s interním označením GF byla představena v roce 1997. Na trh dorazila pouze se zážehovými motory. Příznivci nafty si tak museli počkat. Sedan a liftback doplnilo o rok později kombi. Zároveň se nastěhoval pod kapotu nový přeplňovaný vzněětový motor 2.0 DiTD s přímým vstřikováním paliva rotačním čerpadlem. Faceliftem a modernizací prošla Mazda 626 v roce 2000. Současně došlo k navýšení výkonu pohonné jednotky 1.8 16V na 74 kW. Tato úprava nejslabšímu agregátu velice prospěla.

Mazda Premacy 1998-2005
Vloženo: 19.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:15 | Diskuze: 0

Mazda představila svůj minivan Premacy (název byl odvozen z anglického výrazu supremacy - primát, prvenství, převaha) v roce 1998, u nás se začala prodávat na počátku roku 1999. Premacy byla na trh uvedena se zážehovou šestnáctiventilovou osmnáctistoovkou o výkonech 74 kW a 84 kW. Tu doplňoval vznětový dvoulitr DiTD, pochopitelně s přeplňováním, který dával 74 kW. Ač byl tehdy už na vzestupu moderní systém common rail, vznětová pohonná jednotka z vlastního vývoje byla vybavena přímým vstřikováním pomocí rotačního čerpadla.

Mercedes Benz M 1997 - 2005
Vloženo: 19.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:15 | Diskuze: 0

Model ML se nabízí často za opravdu zajímavé částky. Posádce dodává pocit bezpečí a hýčká ji komfortem. Může ale zaskočit vysokou poruchovostí i drahým servisem. Mercedes představil SUV ML v roce 1997. Automobil primárně určený pro americký trh zaujaal i evropské řidiče, takže se dnes nezřídka vyskytuje v bazarech. Od počátku se vůz dodával výhradně se zážehovými motory, v roce 1999 se ale pod jeho kapotou objevil i výrazně úspornější pětiválcový turbodiesel 2.7 CDI. O rok později přišlo na svět výkonné provedení 55 AMG s agregátem 5.4 V8/255 kW. V roce 2001 prošel model faceliftem.

Mercedes E220 CDI SE
Vloženo: 19.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:16 | Diskuze: 0

Dnes se podíváme na karosářskou verzi kombi, osazenou dieselovým čtyřválcem, který se zdá být dostatečnou pohonnou jednotkou. Po designové stránce se nám nové éčko ve verzi kombi líbí daleko více než klasický sedan. Překvapivě působí dynamičtějším doojmem a jeho výhody jsou více než zřejmé. Jedna z největších výhod tohoto vozu je určitě obrovský zavazadlový prostor, který má objem až 1950 litrů. To je daleko více než u konkurenčních vozů od BMW, Audi a Volva, a zavazadlový prostor je o dobrých 200 litrů objemnější, než u našeho oblíbeného kombíku, Fordu Mondeo.

Mercedes-Benz C 200 Kompressor - 2000
Vloženo: 19.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:16 | Diskuze: 0

S maximálním výkonem 120 kW a točivým momentem 230 Nm se stává nový model C 200 Kompressor velice zajímavým modelem. V porovnání s výkony svých předchůdců se hodnoty výkonu a točivého momentu zvýšily v průměru o 20( při zachování stejného objemu pohoonné jednotky. V tomto případě dal Mercedes opět přednost mechanickému kompresorovému přeplňování před použitím turbodmychadla a je nutno podotknout, že to byla správná volba. V rámci nově představené C třídy je model C 200 Kompressor zajímavý především svým poměrem výkonu a ceny.

Mercedes-Benz C320 4Matic - 2003
Vloženo: 19.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:16 | Diskuze: 0

Verze 4Matic je zatím nabízena pouze s benzínovými motory o zdvihových objemech 2,6 (C240) a 3,2 litru (C320). Mezinápravový diferenciál dělí výkon mezi přední a zadní nápravu v poměru 40:60, což vozu zaručuje "klasické" jízdní vlastnosti, jako u oostatních mercedesů s pohonem zadní nápravy. Pohon 4Matic se dodává za příplatek 75 tisíc korun. Již pouhé zamyšlení nad tím, co přináší spojení image značky, dynamického designu karosérie s výraznou klínovitou linií, širokého uplatnění elektronických systémů, rozmanitých výbav, výkonného motoru a pohonu všech kol, dává jistou představu o vlastnostech a schopnostech tohoto vozu.

Mercedes-Benz E 2002 – 2009
Vloženo: 19.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:16 | Diskuze: 0

Příslušnost k prémiové značce, vysoká kvalita dílenského zpracování, dobrá prostornost, velký zavazadelník, komfortní podvozek. - : Vysoké ceny značkového servisu, nižší spolehlivost, omezená trakce v zimní období (vyjma verzí 4Matic), jen průměěrné jízdní vlastnosti. Nejdříve dorazil na trh model v provedení sedan s kódovým označením W211. Hned následující rok vyjela k prvním zákazníkům také varianta kombi pod označením S211. V témže roce byla uvedena i verze s pohonem všech kol 4Matic. Rok 2004 přinesl především sedmistupňovou samočinnou převodovku 7G-Tronic.

Mitsubishi Colt od 2004
Vloženo: 19.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:16 | Diskuze: 0

Současné provedení Coltu vstoupilo na český trh v závěru roku 2004. Nejdříve jako pětidveřový hatchback, později přibyla třídveřová varianta. V roce 2005 přišla nabroušená verze s přeplňovaným motorem a o rok později verze kupé-kabrio s pevnou skládaací střechou. Design současné generace je bezesporu nápaditý. Karoserie je jednoprostorová a navozuje pocit, že Colt není pouze malým hatchbackem, ale že patří do skupiny menších MPV. Příď vozu působí dostatečně dynamicky. Zaujme ostrý tvar předních světlometů, rozsáhlé vstupy vzduchu v předním nárazníku a velký rozměr čelního skla. Při pohledu z boku si není možné nevšimnout velké výšky vozu.

Mitsubishi Eclipse - 1995 – 1999
Vloženo: 19.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:17 | Diskuze: 0

Mitsubishi Eclipse druhé generace mělo vedle nově střiženého kabátu také nové pohonné jednotky. Kupé bylo při rozvoru náprav 2510 mm dlouhé 4375 mm, široké 1745 mm a vysoké 1275 mm. Pohonná jednotka byla uložena vpředu napříč a poháněla prostřednicttvím pětistupňové manuální nebo automatické převodovky kola přední nápravy. V nejvýkonnějším provedení GSX mělo Eclipse pohon všech čtyř kol.

Nissan 350Z - 2004
Vloženo: 19.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:17 | Diskuze: 0

Sportovněji založení motoristé se staršími ročníky narození si jistě vybaví legendární sportovní kupé Nissan 240Z. Na tuto legendu se japonská automobilky rozhodla navázat a doslova stvořila moderního nástupce v podobě modelu 350Z. Vyloženě sportovníí náčiní, tvrdý podvozek, atmosféricky plněný šestiválec, pohon zadních kol, precizní design a skvělé zpracování interiéru. To vše a mnohé další pomalu dělá ze 350Z další legendu. Exteriér je čistě módní záležitost. Oblé tvary se střídají s ostrými rysy a celkový dojem je nepopsatelný.

Nissan Almera (2000-2006)
Vloženo: 19.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:18 | Diskuze: 0

Široký zadní sloupek mohl někomu připomínat Volkswagen Golf. Automobil byl vyvinut přímo pro evropský trh a byl postaven na nové globální platformě MS, kterou Nissan vyvinul už ve spolupráci s Renaultem. Tu Almera sdílela nejen se spřízněným minivaneem Almera Tino, prodloužená verze byla také použita pro poslední generaci Primery. V nabité nižší střední třídě měla Almera zatopit bestsellerům. Nabízela se ale i na mimoevropských trzích včetně japonského pod různými názvy (Pulsar, Bluebird Sylphy, Sentra, Sunny). Pod kapotou měla Almera zážehové motory s objemy 1,5 a 1,8 litru. které se stejně jako celý vůz vyráběly v Británii.

Nissan Micra - od 2003
Vloženo: 19.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:18 | Diskuze: 0

Japonská automobilka Nissan uvedla třetí řadu modelu Micra v roce 2003. Vůz přišel na trh v provedení tří a pětidveřový hatchback vybavený čtveřicí zážehových motorů a dvojicí turbodieselů od Renaultu. Po dvou letech výroby prošla Micra facelifteem. Nabídku rozšířila sportovně laděná varianta SR s motorem 1.6 16V/81 kW a také kupé-kabriolet C+C s elektricky ovládanou pevnou střechou. Pod jeho kapotu se dostaly agregáty 1.4 16V a 1.6 16V. Druhý facelift automobil absolvoval v roce 2006.

Nissan Murano 2.5 dCi 4x4
Vloženo: 20.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:18 | Diskuze: 0

Konečně diesel; rozumná spotřeba; zajímavý design. SUV bez dieselového motoru v Evropě jako by nebylo. Nissan to moc dobře věděl, a tak konečně poslal pod kapotu modelu Murano agregát spalující naftu. Jenže v téhle kategorii je to nyní esúvéčky s dieesely doslova přeplněno, takže jak si dokáže nový motor ve stylovém Muranu poradit s hladovými konkurenty? SUV (automobilka chce, abychom mu říkali crossover) Nissan Murano všichni znáte, ale odkud přišel ten nový motor? Narozdíl od předchozích očekávání a spekulací se nejedná o šestiválec, který se nastěhoval pod kapotu modelů Infiniti.

Nissan Primera 2001-2006
Vloženo: 20.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:18 | Diskuze: 0

Design nové Primery předznamenala studie Fusion z podzimu roku 2000. Čerstvý vítr Nissanu ve střední třídě měl toto jméno nést také, ale ouha. Název má již chráněn Ford, který jej používá v Evropě i za oceánem. Prototyp byl tedy později narychlo přejjmenován na jednodušší Primera Concept, ale to už klepal na dveře sériový model.

Nissan X-Trail 2001 – 2007
Vloženo: 20.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:18 | Diskuze: 0

X-Trail přišel na trh v roce 2001. Pětidveřové SUV absolvovalo o dva roky později facelift. Změn doznala například maska či přístrojová deska. Umístění přístrojové kapličky se to však netýká. Ta je uprostřed, což mnohým motoristům nevyhovuje. V rooce 2007 dostala slovo druhá generace. Tvarově podobného nástupce od vozu první řady ale mnoho motoristů nerozezná. Bariérovým testem Euro NCAP prošel model první generace v roce 2002. Za ochranu posádky při nárazu získal čtyři hvězdičky z pěti možných.

Opel Agila od 2000
Vloženo: 20.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:19 | Diskuze: 0

Nejmenší třídu automobilů bychom mohli definovat různě. Délková míra patří k tomu nejjednoduššímu měřítku, když minivozům jsou přisuzovány hodnoty od 2,5 do 3,5 m. Nejmenší Opel – krabicovitá Agila – je na samém vrcholu této třídy. Plusové body přestto získává především za prostornost své pětidveřové karosérie. Ta pochází původem z Japonska. Koncernové spojení značek Opel a Suzuki nakonec přivedlo derivát malého Suzuki Wagon R až do prodejen Opelu. Němečtí konstruktéři upravili příď a záď tak, aby odpovídala firemní identitě značky s bleskem ve znaku, změny proběhly také na nastavení podvozku a pod kapotou jsou výhradně zážehové motory z produkce Opel AG.

Opel Antara
Vloženo: 20.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:19 | Diskuze: 0

Antara dostala tři nové motory, od benzínového čtyřválce 2,4 Ecotec o výkonu 167 koní, vybaveného proměnným časováním všech ventilů, až po dva různě naladěné turbodiesely 2.2 CDTI. Ten silnější má 184 koní a 400 Nm a umí s necelých 1900 kg vážící čtyyřkolkou zahýbat víc než dostatečně. Nejlepší prodejní prognózy má ale slabší verze s výkonem 163 koní a točivým momentem 350 Nm. Nejen že bude při srovnatelné výbavě o 30 tisíc levnější, ale bude se dát (stejně jako benzínový motor) objednat i s pohonem pouze předních kol (dalších 50 tisíc dolů).

Opel Astra 1998-2004
Vloženo: 20.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:19 | Diskuze: 0

Pozice automobilové jedničky v evropské nižší střední třídě je snad pro všechny výrobce tím největším snem. Jakmile se ke kvalitnímu produktu přidá všeobecná známost modelu, nejrůznější mezinárodní ocenění a prestiž „nejlepšího auta třídy“, automobill se prodává takřka sám. Jeden z dalších útoků Opelu na pozice Volkswagenu Golf se odehrál na jaře 1998. Na trh tehdy přišla druhá generace Astry. Čtvrté vydání Volkswagenu Golf uvedené na trh na podzim roku 1997 mělo být opět etalonem, podle kterého se bude posuzovat úroveň konkurenčních modelů.

Opel Astra H od 2004
Vloženo: 20.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:20 | Diskuze: 0

Opel Astra třetí generace (H), byl stejně jako jeho předchůdci namířen proti Volkswagenu Golf, což vyžadovalo ve své době špičkovou techniku a vysokou kvalitu. Na německém trhu je Astra věčně druhá, na svého úhlavního rivala z Wolfsburgu v prodejích nestačí, ba naopak, dosahuje sotva poloviny. Za 18 let soubojů jej porazila jednou jedinkrát – v prosinci 1997, to však byla ještě první generace F. V celoevropských registracích tak jednoznačný výsledek neplatí. Co se kvality a spolehlivosti popisované třetí řady H týče, podařilo se Astře zbavit se neduhů svých předchůdců F a G a napravit jejich nepříliš lichotivou pověst.

Opel Meriva od 2003
Vloženo: 20.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:20 | Diskuze: 0

Opel představil svůj minivan na podvozku malého vozu na jaře 2003 v Ženevě. Předtím si testoval reakce zákazníků studií Concept M, ze které Meriva vycházela. Meriva byla uvedena na trh v květnu 2003. Pod kapotami se objevily zážehové i vznětové pohoonné jednotky. Motory spalující benzin reprezentovaly osmiventilová šestnáctistovka s výkonem 64 kW, šestnáctiventilová verze měla o 10 kW více a konečně taktéž šestnáctiventilový agregát, ale s objemem 1,8 litru, dával 92 kW.

Opel Omega B
Vloženo: 20.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:20 | Diskuze: 0

Klasické dlouhé limuzíny s pohonem zadních kol jsou dnes na vymření, všichni přecházejí na levnější přední pohon. Dobrým řešením pro toho, kdo nemá na BMW ani Mercedes-Benz, může být Opel Omega z posledních let výroby. Zejména z nabídky motorů je všaak třeba pečlivě vybírat. Zatímco dnes se nad zadním pohonem stahují mračna, v roce 1986 byl samozřejmostí. Právě tehdy vyjela první generace omegy – tohoto prostorného, tichého vozu s velmi komfortním odpružením ale i dobrými jízdními vlastnostmi.

OPEL Omega B
Vloženo: 20.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:20 | Diskuze: 0

Klasické dlouhé limuzíny s pohonem zadních kol jsou dnes na vymření, všichni přecházejí na levnější přední pohon. Dobrým řešením pro toho, kdo nemá na BMW ani Mercedes-Benz, může být Opel Omega z posledních let výroby. Zejména z nabídky motorů je všaak třeba pečlivě vybírat. Zatímco dnes se nad zadním pohonem stahují mračna, v roce 1986 byl samozřejmostí. Právě tehdy vyjela první generace omegy – tohoto prostorného, tichého vozu s velmi komfortním odpružením ale i dobrými jízdními vlastnostmi.

Opel Vectra (1995 - 2002)
Vloženo: 20.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:20 | Diskuze: 0

Opel Vectra B byl uveden na trh v roce 1995. Do prodeje se dostaly karosářské verze liftback a sedan. O rok později bylo uvedeno kombi pod označením Caravan. Rok 1998 přinesl sportovně pojatou verzi i500 s motorem 2.5 V6 o výkonu 143 kW a předevšíím facelift modelové řady. V roce 2000 se do vozu dostaly nové turbodiesely DTI. Po dalších dvou letech výroby se historie druhé generace Vectry uzavírá.

Opel VECTRA 1.6i
Vloženo: 20.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:20 | Diskuze: 0

Hodnocení auta a zkušenosti: Nedalo mi to abych nenapsal recenzi i na moje první auto,tedˇmám škodu 120L na kterou jsem sem tady také psal recenzi a nedám na ni dopustit Motor-1.6i,55 kw,pokud se mi podařilo nastartovat tak jel pěkně,ale když byl motor zahřátý tak nastartovat byl nadlidský úkol,ale jinak táhnul dobře,měl dobrou dynamiku,ale moc jsem si toho neužil.

Peugeot 206+ 1,4
Vloženo: 21.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:21 | Diskuze: 0

Není pochyb o tom, že je dvěstěšestka nejúspěšnějším modelem své značky v dosavadní historii. To znamená, že překonala i model 205 a to už je opravdu co říct. Zlí jazykové by sice mohli prohlásit něco o tom, že s dvanácti křížky na krku není divu, ale určitě si sami vzpomenete, jakou hysterii zejména mezi ženskou částí populace vyvolaly jeho krásné tvary hned od počátku. Takže zatímco se vedle tohoto bestselleru pral o své místo na výsluní jeho nástupce 207, dvěstěšestka se stále těšila značnému zájmu. Vloni došlo k jejímu poměrně výraznému faceliftu, jenž sjednotil vzhled s ostatními modely řady, autíčku to ale po vizuální stránce rozhodně neprospělo.

Peugeot 306 (1993 – 2002)
Vloženo: 21.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:22 | Diskuze: 0

Model 306 byl uveden s karoserií tří a pětidveřový hatchback v roce 1993. Následující rok se představil sedan a kabriolet. Na trh se dostal také sportovněji laděný hatchback XSi s motorem 2.0/90 kW a silnější provedení S16 s agregátem 2.0 16V/1200 kW. V roce 1996 dostala varianta S16 šestistupňovou převodovku. Rok 1997 přinesl facelift a také dlouho očekávané kombi pod označením Break. O další dva roky později se pod kapotu vozu dostal turbodiesel 2.0 HDI se vstřikováním systémem common rail. Výroba hatchbacku byla ukončena v roce 2001.

Peugeot 307 2.0 HDI - 2001
Vloženo: 21.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:22 | Diskuze: 0

V označování svým modelů a jejich nástupců francouzská automobilka Peugeot nedělá zbytečně žádné složitosti a tak i ti méně znalí automobilového dění pochopí, že když se představil nový Peugeot 307, bude se zřejmě jednat o nástupce modelu 306. A je ttomu skutečně tak. Poněkud více složité by však bylo, pokud by někdo chtěl od vzhledu 307 odvodit přibližný vzhled jeho předchůdce. To by asi dost dobře nešlo, protože nový model 307 je zcela někde jinde.

Peugeot 406 1995 – 2004
Vloženo: 21.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:22 | Diskuze: 0

Čtyřistašestka byla uvedena na trh v roce 1995. Jako první se začal prodávat sedan a to z počátku jen s dvojicí motorů 1.8 16V a 2.0 16V. Již následující rok ale došlo k rozšíření nabídky pohonných jednotek o dalších pět agregátů. Kombi pod označčením Break dostalo slovo v roce 1997. Sportovněji založené řidiče ale oslovila spíše verze Coupé která nese rukopis světoznámého designérského studia Pininfarina. Pod jeho kapotou se ihned usídlil třílitrový šestiválec.

Peugeot 407 (od 2004)
Vloženo: 21.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:22 | Diskuze: 0

Model 407 představila automobilka Peugeot v roce 2004 v provedení sedan a kombi pod označením SW. Na trh vůz vstoupil s trojicí zážehových čtyřválců, jedním šestiválcem a jedním turbodieselem 2.0 HDI. Následující rok dostal i přeplňovaný vznětovvý agregát 1.6 HDI na jehož vývoji spolupracoval koncern PSA Peugeot Citroën s automobilkou Ford. Současně se však objevila také větší „há-dé-íčka“ o objemech 2,2 a 2,7 litru (šestiválec). Rok 2006 přinesl odvozené kupé, pod jehož kapotu se dostaly dva zážehové a jeden vznětový motor.

Peugeot 5008 1.6 THP
Vloženo: 21.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:22 | Diskuze: 0

Peugeot potřeboval nutně nasadit proti silné konkurenci v podobě Renaultu Scenic, Fordu S-Max a Opelu Zafira moderní a kvalitní MPV. Model 5008 se představil v polovině roku 2009 a jedná se o první Peugeot, který opouští od designu s roztlemenou žabbí hubou a vrací se k normálně vypadajícím liniím. Francouzi se prý při návrhu inspirovali u rychlovlaku TGV a také vám neunikne jistá podobnost s příbuzným Citroenem C4 Picasso. Kromě nového směru designu slibuje Peugeot i zlepšení jízdních vlastností, vyšší kvalitu a propracovanější ergonomii.

Peugeot 5008 1.6 THP - 2009
Vloženo: 21.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:22 | Diskuze: 0

Peugeot potřeboval nutně nasadit proti silné konkurenci v podobě Renaultu Scenic, Fordu S-Max a Opelu Zafira moderní a kvalitní MPV. Model 5008 se představil v polovině roku 2009 a jedná se o první Peugeot, který upouští od designu připomínajícího "žabí hubu" a vrací se k normálně vypadajícím liniím. Francouzi se prý při návrhu inspirovali u rychlovlaku TGV a také vám neunikne jistá podobnost s příbuzným Citroënem C4 Picasso. Kromě nového směru designu slibuje Peugeot i zlepšení jízdních vlastností, vyšší kvalitu a propracovanější ergonomii.

Renault Espace 2,2 dT - 1998
Vloženo: 22.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:23 | Diskuze: 0

První generace Renaultu Espace se začala prodávat v roce 1984. Tímto povedeným vanem se podařilo o několik let předběhnout evropskou konkurenci, která dokázala zareagovat až za několik let. V roce 1997 byla představena již třetí generace tohoto mmimořádně úspěšného vozu. Došlo k prakticky kompletnímu přestavění vozu. Oproti předchozímu modelu z roku 1991 je o 20 mm delší a o 80 mm širší. Jako u předchozích variant je u vnějších částí karoserie použito plastových výlisků, čímž se výrazně šetří na hmotnosti.

Renault Kangoo 1.5 dCi - 2004
Vloženo: 22.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:23 | Diskuze: 0

Kangoo se po pěti letech výroby v modelovém roce 2003 představilo v důkladně přepracované podobě. Baculatá usměvavá tvář prvního Kanga nyní dostává mnohem serióznější výraz, odpovídající současnému designovému směru ostatních vozů značky. Ostřejší ryysy jsou patrné na první pohled na předních partiích karosérie. Kapota s výrazným centrálním prolisem a vlastně celá decentně tvarovaná příď by mohla klidně patřit luxusní limuzíně, ale ve skutečnosti je na dodávkách a z nich odvozených osobních verzích inovovaného Renaultu Kangoo. Renault tak asi vyhověl nářkům zákazníků na to, že největší konkurenti - dvojčata Berlingo/Partner - vypadají podstatně dospěleji.

Renault Laguna 2000-2007
Vloženo: 22.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:23 | Diskuze: 0

Při své pařížské premiéře přesně před šesti lety byli všichni nadšení. Tak luxusní Renault za tak málo peněz, to bude nabídka jakou střední třída dlouho neviděla, říkalo se tehdy v Paříži. Zákazníci to viděli stejně. Vytříbený vnější design a dobřee navržený i vyrobený interiér lákal k francouzské značce i řadu Němců. Pověsti značky i vozu pomohl pětihvězdičkový úspěch v testech Euro NCAP v době, kdy konkurenti běžně dosahovali tří- nebo čtyřhvězdičkových výsledků. Jenže s přibývajícím časem zákazníci zjistili, že s Lagunou je to jako se ženou.

Renault Mégane II 1,9 dCi - 2003
Vloženo: 22.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:24 | Diskuze: 0

Mégane II ve verzi hatchback zaujme především svými avantgardními tvary, které ale nenašly u každého pochopení. Extravagance hatchbacku je vytvářena zejména jeho originální zádí. Ta je také hlavním důvodem, zda se tento vůz líbí či nelíbí. Originálnoost dovnitř „zalomených pátých dveří je vykoupena i nepraktickým tvarem a menším objemem zavazadlového prostoru. Hatchback si tak jistě nezvolí ten, kdo potřebuje častěji převážet objemnější předměty. Pro tyto případy a pro ty jež tento automobil zaujal až na jeho avantgardní záď, jsou nyní připraveny verze sedan a kombi.

Renault Scénic od 2003
Vloženo: 22.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:24 | Diskuze: 0

Renault Scénic druhé generace spatřil světlo světa nejprve v krátkém provedení a to v roce 2003. Prodloužená varianta Grand Scénic byla uvedena o rok později. Vůz moderního designu nepadne do oka každému. Ne jeden řidič mu totiž vytýká zejména hrbb na zádi. Ten může dělat problémy i kartáčovým myčkám. Nárazovou zkouškou nezávislé společnosti Euro NCAP prošel automobil v roce 2003.

Renault Thalia 1999 – 2008
Vloženo: 22.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:24 | Diskuze: 0

V České republice rozšířil Renault Thalia nabídku malých vozidel v roce 2000. O dva roky později prošel faceliftem a pod jeho kapotu se nastěhoval velmi úsporný turbodiesel 1.5 dCi/48 kW. Do té doby se auto vyrábělo jen s benzinovou čtrnáctistovkou.. Drobnou úpravou prošel malý sedan ještě v roce 2006. Rok 2008 ale znamenal ukončení jeho výroby . V turecké továrně se totiž začala vyrábět Thalia druhé generace.

Seat Cordoba od 2003
Vloženo: 22.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:24 | Diskuze: 0

Cordoba se vyrábí v provedení čtyřdveřový sedan. Na trh přišla v roce 2003, tedy rok po uvedení Seatu Ibiza. Jde vlastně o prodlouženou verzi tohoto modelu. To se projevuje v nabídce míésta pro zavazadla. Zatímco Ibiza převeze náklad o objemu 265 litrů, cordoba zvládne 485 litrů. Faceliftem prošel vůz v roce 2006 a od roku 2009 již není v nabídce pro Českou republiku. Ibiza totiž dostala o rok dříve nástupce, ale Cordoba ne.

Seat Ibiza 1993 – 2002
Vloženo: 22.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:24 | Diskuze: 0

Druhá generace Seatu Ibiza se dnes řadí mezi nejlevnější ojetiny. O dobře vybavené vozy ve slušném stavu je velký zájem. Přednosti: Nízké ceny ojetin,široká nabídka vozů ,solidní jízdní vlastnosti,úsporné a živé turbodiesely. Zápory: Nedostatečný vvýkon litrového motoru,vadnutí brzd vlivem přehřátí,těžké řízení bez posilovače,hlučnější motory ve vyšších otáčkách. Nástupce první generace dostal slovo v roce 1993. Tří a pětidveřový hatchback dostal hned na začátku výroby čtyři zážehové a dva vznětové motory.

Seat Ibiza III 2002-2009
Vloženo: 22.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:24 | Diskuze: 0

Seat Ibiza III (také známý pod kódem 6L) dostal do vínku sympatické baculaté tvary, ovšem s jednou výhradou, a tou je zbytečně vysoký ponton karoserie a spodní hrana bočních oken. Auto tak vypadá vyšší, než ve skutečnosti je (má jen 1441 mm). Na desiignu pracoval tým, který vedl Walter de Silva. Ten k Seatu přišel od Alfy Romeo, kde vytvořil například krásnou a stále vyráběnou Alfu 147, či neméně půvabnou řadu 156. Ibiza třetí generace se představila na autosalonu v italské Boloni v prosinci 2001 ve tří a pětidveřové verzi se shodným rozvorem náprav 2460 mm a délkou 3953 mm.

Seat Toledo (1999-2004)
Vloženo: 22.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:25 | Diskuze: 0

Druhá generace Seatu Toledo přišla ve chvíli, kdy na trhu již byly všechny ostatní vozy nižší střední třídy koncernu VW. Volkswagen Golf/Bora, Audi A3, Škoda Octavia i Seaty Toledo a Leon patří k úspěšným vozům konce devadesátých let a všechny mají mnoho shodných dílů na podvozcích, karosériích a motorech. Evropu totiž zasáhla nová doba podvozkových platforem. Ve Wolfsburgu přiřknuli Seatu úlohu sportovní velkosériové značky koncernu VW, která má mít přístup k výkonnějším motorům než Škoda, ale současně má nabízet běžné automobily pro široké vrstvy.

Suzuki Ignis (od 2003)
Vloženo: 22.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:25 | Diskuze: 0

Japonská automobilka Suzuki uvedla pětidveřový model Ignis druhé generace v roce 2003. První řada se v ČR nenabízela. Od počátku byl automobil k dispozici s pohonem dvou i všech čtyř kol. Identickým dvojčetem je Subaru Justy. Vývoj automobilu je vvšak dílem Suzuki. Výrobce vyřešil pohon 4x4 užitím viskózní spojky. K připojení zadní nápravy tedy dochází až při prokluzu předních kol. Častěji se ale setkáte s vozy, které mají poháněnou pouze přední nápravu.

Suzuki Swift
Vloženo: 22.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:26 | Diskuze: 0

Japonská automobilka Suzuki se rozhodla nahradit již notně přesluhující model Swift a v roce 2005 představila druhou generaci populárního malého vozu pro mladé a seniory. S druhou generací však toto úvodní seznámení neplatí. Nový nekonformní design aa zcela přepracovaný interiér tak nový Swift přisuzuje spíše roli společníka mladým a nevázaným řidičům, ve kterých jeho vzhled vzbuzuje touhu. Výrazný a dravý, tak by se nechal charakterizovat design nového Swiftu.

Toyota Auris 1,6 Valvematic
Vloženo: 22.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:27 | Diskuze: 0

Původně mělo být na Aurisu vše zlato, ale Evropané se marketingem Toyoty přesvědčit nenechali. Japonský hatchback v roli pokračovatele slavné Corolly se nedokázal vymanit z pozic, které zavedla Corolla, i když například co do prostornosti nebo bezpečnostního standardu patřil oprávněně ke špičce třídy. Design Ani s faceliftem se základní cílení Toyoty Auris nemění. Už při uvedení na trh bylo jasné, že tento hatchback navazuje na Corollu, byť toto jméno už nenese.

Toyota Corolla 2001-2007
Vloženo: 23.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:27 | Diskuze: 0

Zatímco řada E11 v původní verzi před faceliftem (1997-2000) udivovala přední částí se čtyřma očima, nástupce se vrátil k uhlazenějším a méně nápadným linkám. Typická vlastnost těchto vozů – spolehlivost – ovšem zůstala zachována. Devátý díl nekonečnného seriálu jménem Corolla začala japonská automobilka vysílat do světa na podzim 2001. Zatímco jiní výrobci představují karosářské verze svých modelů postupně, Toyota se rozhodla ukázat všechny čtyři najednou. Tentokrát chyběl tradiční liftback. Sedany, tří a pětidveřové hatchbacky a kombi doplnil ovšem ještě minivan Verso.

Toyota Landcruiser
Vloženo: 23.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:27 | Diskuze: 0

Poslední generace, z níž jsme si otestovali verzi s naftovým čtyřválcem pokračuje v tradici odolného a nezničitelného off roadu. V této kategorii moc konkurence nenajdete, možná tak Land Rover Discovery nebo Mitsubishi Pajero, které jsou také velmi sschopné v terénu, ale Land Cruiser je prostě Land Cruiser a jeho historie je nevyvratitelná. Po designové stránce je poslední generace povedenější, než jakákoliv jiná generace. Už není tak hranatá a některé části se výrazně zaoblily, ale pořád je na první pohled neuvěřitelně mohutná a opravdu velmi majestátná.

Toyota Prius 2004 – 2009
Vloženo: 23.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:27 | Diskuze: 0

První generace Toyoty Prius byla uvedena už v roce 1997. Její nástupce se na rozdíl od předchůdce dostal i na náš trh a to v roce 2004. Rok 2005 přinesl Toyotě velký úspěch, když jako vůbec první sériově vyráběný hybridní vůz se zážehovým agregáteem a elektromotorem získal Prius titul Evropský automobil roku. Automobil vyráběný výhradně v provedení liftback pohání benzinový motor o objemu 1,5 litru a výkonu 57 kW, který spolupracuje s elektromotorem o výkonu 50 kW. Důležitějším údajem je zde ale točivý moment. Ten má hodnotu 400 Nm. V roce 2009 byl na detroitském autosalonu představen Prius třetí generace.

Toyota Yaris 1999-2005
Vloženo: 23.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:27 | Diskuze: 0

Nástupce poměrně populárního, ale designově poněkud nudného a u nás nikdy oficiálně nenabízeného Starletu se jako druhý vůz ze Země vycházejícího slunce po Nissanu Micra může pochlubit titulem evropského Automobilu roku, získal jej v roce 2000. Prvnní exempláře sice putovaly do Evropy z Japonska, od roku 2001 už se ovšem pro starý kontinent na Dálném východě nevyráběl, jeho rodištěm se stala továrna ve francouzském Valenciennes. Japonci a Američané si mohli koupit odvozené modely Platz, respektive Echo. Koncept Yarisu se objevil poprvé již v Ženevě v roce 1998 a pozdější produkční model se zvenčí příliš nelišil.

Toyota Yaris 2005 - 2011
Vloženo: 23.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:27 | Diskuze: 0

Druhá generace modelu Yaris měla na co navazovat. První řada se totiž zapsala do povědomí řidičů vysokou spolehlivostí a nízkými provozními náklady. Nízká spotřeba, dobré jízdní vlastnosti, prostor pro posádku, vysoká spolehlivost. STAROSTI Nepřeesný palivoměr, přístrojová kaplička uprostřed palubní desky, vyšší ceny ojetin, nepovedená převodovka MMT, méně ojetin na trhu.

Volkswagen Caddy (od 2003)
Vloženo: 23.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:28 | Diskuze: 0

Automobil Volkswagen Caddy vstoupil na trh v roce 2003. Nejprve v čistě užitkovém provedení (skříňový vůz ) a ve verzi Kombi s druhou řadou sedadel. K dispozici byly dva zážehové a dva vznětové motory. Skutečně osobní varianta se představila o rook později. Dostala přídomek Life a zájemce o vůz si mohl zvolit, zda chce pěti, či sedmimístné provedení. Dvoumístnou lavici ve třetí řadě přitom lze snadno vyjmout. Rok 2005 přinesl nový model Caddy Tramper.

Volkswagen Golf
Vloženo: 23.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:28 | Diskuze: 0

Používáme Golfa jako rodinné auto. Má ho manželka, ale i já s ním rád jezdím. Německá kvalita je prostě německá kvalita. Samozřejmě i tady sem tam zavrzají plasty v interiéru (hlavně kolem středového tunelu), ale jinak vše v pořádku. Výbava skvělá aa plně dostačující. Jen tempomat jsem si dodělal, neb jezdíme i dálky.

Volkswagen Golf 1.6 TDI
Vloženo: 23.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:28 | Diskuze: 0

Stejně jako v případě vozu Škoda Octavia 1.6 TDI jde o volkswagenovský diesel nové generace se vstřikováním common-rail. Můžete si ho objednat i ve slabší variantě s výkonem 90 koní, ale my jsme jezdili v silnějším provedení s výkonem 105 koní a toččivým momentem 250 Nm. Vzhledem k tomu, že motor je naprosto identický s tím v Octavii, jsou spíše než podobnosti v jejich projevu zajímavé rozdíly – ano, ze sedadla řidiče by člověk snadno uvěřil, že jde o jinou pohonnou jednotku.

Volkswagen Passat (od 2005)
Vloženo: 23.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:28 | Diskuze: 0

Německý Volkswagen Passat s označením B6 byl představen v roce 2005 na jarním ženevském autosalonu. Sedan v září doplnilo praktické kombi Variant, které mělo premiéru na frankfurtském autosalonu. V roce 2006 bylo uvedeno sportovně laděné provedeníí R36 s motorem 3.6 V6 FSI/220 kW. Několik těchto vozů s civilní vizáží používá policie a to zejména k měření rychlosti na dálnicích . O dva roky později se na trh dostalo čtyřdveřové kupé pod označením CC.

Volkswagen Passat 1996 - 2005
Vloženo: 23.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:29 | Diskuze: 0

Passat je cílem mnoha zájemců o ojetinu. Nic na tom nemění ani choulostivá přední náprava, kterou je vůz vyhlášený. Prostornost, dobré jízdní vlastnosti, možnost volby pohonu všech kol 4Motion, pestrá nabídka pohonných jednotek. STAROSTI Choulosttivá přední náprava (hlavně do roku 2002), blednutí laků, některé vozy s malým zpětným zrcátkem na straně spolujezdce. V roce 1996 uvedla automobilka Volkswagen novou generaci modelu Passat s interním označením 3B2.

Volkswagen Sharan - od 1995
Vloženo: 23.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:29 | Diskuze: 0

Německý Volkswagen Sharan je konstrukčně shodný se svými sourozenci Fordem Galaxy první generace a Seatem Alhambra. Vozy se od sebe liší jen detaily. Na trh byly tyto automobily uvedeny v roce 1995. Sharan se nabízel už od počátku v pěti či sedmimmístném provedení. Automobilka přichystala i verzi s pohonem všech kol. V roce 2000 prošel vůz první modernizací. Nadále se vyráběl i se šestistupňovou manuální převodovkou (doposud byla pouze pětistupňová) a automatickou převodovkou Tiptronic.

Volkswagen Sharan 2.0 TDI
Vloženo: 23.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:29 | Diskuze: 0

Na obrázku vypadá Volkswagen Sharan menší a připomíná spíše takový trochu narostlý Golf. Ve skutečnosti je to ale pořádný kus auta. To zjistíte, až vlezete dovnitř, což je díky obřím dveřím snadné. Nastupování dozadu ulehčují boční posuvné dveře, jejjichž manipulace vyžaduje trochu cviku, ale brzy objevíte jejich kouzlo hlavně při nakládání větších předmětů (a dětí do sedačky) v úzkých mezerách. A že si úzkých parkovacích mezer jako řidič Sharanu užijete...

Volvo C30
Vloženo: 23.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:29 | Diskuze: 0

Švédská automobilka Volvo vstupuje po několika letech do segmentu kompaktních hatchbacků. V 70. letech ji v této třídě zastupoval model 1800 ES, od roku 1986 do první poloviny devadesátých let pak Volvo 480 ES. Aktuálním modelem C30 nejde automobilkaa „po krku“ rozšířeným masovkám typu Renault Mégane, ale hodlá pořádně zatopit Alfě Romeo 147, Audi A3 a BMW řady 1. Design vozu působí svěžím a dynamickým dojmem. Příď vozu se nese v tradičním duchu značky: úzké přední světlomety, klasicky pojatá maska a šípovitá kapota.

Volvo S40/V40 (1995 – 2004)
Vloženo: 23.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:30 | Diskuze: 0

Švédská automobilka Volvo nasadila do prodeje sedan S40 a kombi V40 v roce 1995. Z počátku se automobil nabízel s dvojicí zážehových a jedním vznětovým motorem, který stejně jako později uvedené dieselové jednotky pochází od francouzského Renaultu. Automobil se vyráběl v nizozemském závodě spolu s Mitsubishi Carisma. Právě podvozek tohoto vozu posloužil jako základ pro volvo.

Volvo S60 2000-2009
Vloženo: 23.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:30 | Diskuze: 0

V roce 2000 přišlo Volvo s novou řadou S60, která se měla utkat se zavedenými německými sedany. Každý začátek je těžký a platilo to i pro Volvo. Velké modely směřovala švédská automobilka spíše na postarší usedlou klientelu, malé sedany a kombi, kterré v té době měly ještě základ v japonském Mitsubishi Carisma, nebyly natolik „švédské“, aby mohly vůbec prémiový segment trhu oslovit. První „čtyřdveřové kupé“ na hlavní trzích nedopadlo zle, ale na opravdový průlom modelové řady se teprve čeká.

Volvo XC60 3.2 AWD
Vloženo: 23.02.2012 | Změna: 19.11.2012 v 15:30 | Diskuze: 0

Volvo XC90 je veliké. Na silnici pohodlné a konejšivé. A přesně takhle by se velká SUV měla chovat. SUV jsou přeci rodinná auta. Takže s ním závodit nemůže chtít nikdo, kdo je při smyslech. A i kdyby chtěl, radost z toho mít nebude. Proč? Protože velkké SUV je příliš těžké. Má těžiště na špatném místě a je nemotorné. Volvo ale představilo moderní, menší model XC60. Už na první pohled vypadá pěkně a přitom je i dost veliké. Vlastně skoro tak, jako dosluhující XC90. Ano. V porovnání s ní je dokonce stejně široké . A jen o 17 cm kratší. V kufru sice nenajdete tolik místa, abyste s ním přestěhovali svůj byt na jeden zátah, ale ve všem ostatním vás XC 60 uhrane. Protože ho vyrobili ti, co se specializují právě na rodinná auta.

Škoda Octavia III
Vloženo: 27.04.2013 | Změna: 27.04.2013 v 13:09 | Diskuze: 0

Projeli jsme se v nové Škodě Octavia a přinášíme první dojmy


Rychlá volba

Recenze vozidel

Renault Mégane II 1,9 dCi - 2003
Mégane II ve verzi hatchback zaujme především svými avantgardními tvary, které

Citroën Xantia
Po hranatém "experimentu" - hatchbacku BX z osmdesátých let se design nového

Mazda 6 2.3i (2002)
Když se na začátku léta 2002 objevila na trhu nová Mazda 6, nikdo nevěřil tomu,

Mazda 626 (1997 - 2002)
Mazda 626 s interním označením GF byla představena v roce 1997. Na trh dorazila

Recenze vozů »

Zajímavé odkazy

Partneři

Partner Suzuki Ters

Autobazar, autobazar Praha, ojetá auta, prodej aut, výkup aut, dovoz aut, leasing, pojištění. Náš autobazar si od svého vzniku v roce 1994 vybudoval širokou síť stálých zákazníků. Neustále zlepšujeme, doplňujeme a zkvalitňujeme naše služby abychom patřily mezi autobazary k nejlepším. Kvalitní ojeté vozy za skvělé ceny, zajímavé akční slevy, individuální přístup k zákazníkovi.

Úvodní stránka |  Prodej aut |  Výkup aut |  Kontakty |  Partneři | Administrace
Autobazar ARHO © 2012. Změna údajů vyhrazena.