Autobazar Arho recenze vozidel
Rozumím
Používáním web autobazaru ARHO souhlasíte s tím, že k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a cílení reklam používáme soubory cookie.

Autobazar Arho recenze vozidel Logo Autobazar ARHO


Všechny články v kategorii "Opel"

Opel VECTRA 1.6i Vloženo: 20.02.2012 Změna: 19.11.2012 v 15:20 Diskuze: 0

Hodnocení auta a zkušenosti: Nedalo mi to abych nenapsal recenzi i na moje první auto,tedˇmám škodu 120L na kterou jsem sem tady také psal recenzi a nedám na ni dopustit Motor-1.6i,55 kw,pokud se mi podařilo nastartovat tak jel pěkně,ale když byl motor zahřátý tak nastartovat byl nadlidský úkol,ale jinak táhnul dobře,měl dobrou dynamiku,ale moc jsem si toho neužil.

Opel Vectra (1995 - 2002) Vloženo: 20.02.2012 Změna: 19.11.2012 v 15:20 Diskuze: 0

Opel Vectra B byl uveden na trh v roce 1995. Do prodeje se dostaly karosářské verze liftback a sedan. O rok později bylo uvedeno kombi pod označením Caravan. Rok 1998 přinesl sportovně pojatou verzi i500 s motorem 2.5 V6 o výkonu 143 kW a předevšíím facelift modelové řady. V roce 2000 se do vozu dostaly nové turbodiesely DTI. Po dalších dvou letech výroby se historie druhé generace Vectry uzavírá.

OPEL Omega B Vloženo: 20.02.2012 Změna: 19.11.2012 v 15:20 Diskuze: 0

Klasické dlouhé limuzíny s pohonem zadních kol jsou dnes na vymření, všichni přecházejí na levnější přední pohon. Dobrým řešením pro toho, kdo nemá na BMW ani Mercedes-Benz, může být Opel Omega z posledních let výroby. Zejména z nabídky motorů je všaak třeba pečlivě vybírat. Zatímco dnes se nad zadním pohonem stahují mračna, v roce 1986 byl samozřejmostí. Právě tehdy vyjela první generace omegy – tohoto prostorného, tichého vozu s velmi komfortním odpružením ale i dobrými jízdními vlastnostmi.

Opel Omega B Vloženo: 20.02.2012 Změna: 19.11.2012 v 15:20 Diskuze: 0

Klasické dlouhé limuzíny s pohonem zadních kol jsou dnes na vymření, všichni přecházejí na levnější přední pohon. Dobrým řešením pro toho, kdo nemá na BMW ani Mercedes-Benz, může být Opel Omega z posledních let výroby. Zejména z nabídky motorů je všaak třeba pečlivě vybírat. Zatímco dnes se nad zadním pohonem stahují mračna, v roce 1986 byl samozřejmostí. Právě tehdy vyjela první generace omegy – tohoto prostorného, tichého vozu s velmi komfortním odpružením ale i dobrými jízdními vlastnostmi.

Opel Meriva od 2003 Vloženo: 20.02.2012 Změna: 19.11.2012 v 15:20 Diskuze: 0

Opel představil svůj minivan na podvozku malého vozu na jaře 2003 v Ženevě. Předtím si testoval reakce zákazníků studií Concept M, ze které Meriva vycházela. Meriva byla uvedena na trh v květnu 2003. Pod kapotami se objevily zážehové i vznětové pohoonné jednotky. Motory spalující benzin reprezentovaly osmiventilová šestnáctistovka s výkonem 64 kW, šestnáctiventilová verze měla o 10 kW více a konečně taktéž šestnáctiventilový agregát, ale s objemem 1,8 litru, dával 92 kW.

Opel Astra H od 2004 Vloženo: 20.02.2012 Změna: 19.11.2012 v 15:20 Diskuze: 0

Opel Astra třetí generace (H), byl stejně jako jeho předchůdci namířen proti Volkswagenu Golf, což vyžadovalo ve své době špičkovou techniku a vysokou kvalitu. Na německém trhu je Astra věčně druhá, na svého úhlavního rivala z Wolfsburgu v prodejích nestačí, ba naopak, dosahuje sotva poloviny. Za 18 let soubojů jej porazila jednou jedinkrát – v prosinci 1997, to však byla ještě první generace F. V celoevropských registracích tak jednoznačný výsledek neplatí. Co se kvality a spolehlivosti popisované třetí řady H týče, podařilo se Astře zbavit se neduhů svých předchůdců F a G a napravit jejich nepříliš lichotivou pověst.

Opel Astra 1998-2004 Vloženo: 20.02.2012 Změna: 19.11.2012 v 15:19 Diskuze: 0

Pozice automobilové jedničky v evropské nižší střední třídě je snad pro všechny výrobce tím největším snem. Jakmile se ke kvalitnímu produktu přidá všeobecná známost modelu, nejrůznější mezinárodní ocenění a prestiž „nejlepšího auta třídy“, automobill se prodává takřka sám. Jeden z dalších útoků Opelu na pozice Volkswagenu Golf se odehrál na jaře 1998. Na trh tehdy přišla druhá generace Astry. Čtvrté vydání Volkswagenu Golf uvedené na trh na podzim roku 1997 mělo být opět etalonem, podle kterého se bude posuzovat úroveň konkurenčních modelů.

Opel Antara Vloženo: 20.02.2012 Změna: 19.11.2012 v 15:19 Diskuze: 0

Antara dostala tři nové motory, od benzínového čtyřválce 2,4 Ecotec o výkonu 167 koní, vybaveného proměnným časováním všech ventilů, až po dva různě naladěné turbodiesely 2.2 CDTI. Ten silnější má 184 koní a 400 Nm a umí s necelých 1900 kg vážící čtyyřkolkou zahýbat víc než dostatečně. Nejlepší prodejní prognózy má ale slabší verze s výkonem 163 koní a točivým momentem 350 Nm. Nejen že bude při srovnatelné výbavě o 30 tisíc levnější, ale bude se dát (stejně jako benzínový motor) objednat i s pohonem pouze předních kol (dalších 50 tisíc dolů).

Opel Agila od 2000 Vloženo: 20.02.2012 Změna: 19.11.2012 v 15:19 Diskuze: 0

Nejmenší třídu automobilů bychom mohli definovat různě. Délková míra patří k tomu nejjednoduššímu měřítku, když minivozům jsou přisuzovány hodnoty od 2,5 do 3,5 m. Nejmenší Opel – krabicovitá Agila – je na samém vrcholu této třídy. Plusové body přestto získává především za prostornost své pětidveřové karosérie. Ta pochází původem z Japonska. Koncernové spojení značek Opel a Suzuki nakonec přivedlo derivát malého Suzuki Wagon R až do prodejen Opelu. Němečtí konstruktéři upravili příď a záď tak, aby odpovídala firemní identitě značky s bleskem ve znaku, změny proběhly také na nastavení podvozku a pod kapotou jsou výhradně zážehové motory z produkce Opel AG.